Spolgubben

nedladdning

SPOLGUBBEN

Rörinspektion av avloppet

Information om rörinspektion

Med hjälp av en filmutrustning tar man reda på rörens tillstånd och eventuella behov av framtida renoveringar. Vid en filminspektion används speciell kamera.

Före filminspektionen ska avloppet rensas så att det är fritt från olika beläggningar. Där efter sker filmningen för att upptäcka angrepp som skett: eventuella sprickor, hål, inväxande rötter, förskjutningar, sättningar nedspolade föremål eller nedspolade föremål.

En inspektion med kamera är bra att göra med jämna mellanrum för att förebygga problem. Vi utför även filminspektion vid besiktningskontroll när du ska köpa eller sälja hus.

Tänk förebyggande

Många kontaktar oss först när ett ärende är akut. Om du har otur då kan det krävas ett gediget arbete för att reparera rören som har tagit skada.

För att hålla rören fräscha rekommenderar vi att man tänker förebyggande och spolar rent rören oftare. En stamspolning förlänger livslängden på rören.

Dina avloppsproblem

Med kunskap och erfarenhet tar Spolgubben alltid fram den optimala lösningen för ert behov och önskemål. Du får alltid förslag på åtgärder och helhetslösningar för alla typer av avloppsproblem.

Spolgubben

Avloppslösningar

Vi har krav på hög service som vi ställer för alla typer av avloppsproblem. Spolgubben arbetar med både förebyggande och akuta åtgärder. Vi använder olika metoder och tekniker som ska lösa dina avloppsproblem.

Våra leverantörer och samarbetspartners håller en standard som är effektiv för ditt totala avloppsunderhåll.

Det som får oss att utvecklas är fler utmanande projekt. Allt som är komplicerat och knepigt inom avlopp.

Information

Att tänka på

En del att tänka på efter beställning

Efter att du har bokat kommer vi att kontakta dig och direkt erbjuda ett besöksdatum med tid.

Efter att du har godkänt tiden kommer vi sedan till dig och åtgärdar avloppsproblemen. Enkelt, eller hur?

Här finns vi

Vi utför avloppstjänster i dessa områden:

Stockholm

Norrtälje

Södertälje

Nynäshamn

Enköping

Uppsala

Strängnäs

Mariefred

Västerås

Bålsta

Nyköping

Knivsta