Spolgubben

nedladdning

SPOLGUBBEN

Spolgubben.se rapporterar

I samarbete med Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

Spolgubben.se i samarbete med Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB

Gravskötsel & omvårdnad i Sverige AB är bland de största företagen i Sverige som rengör gravstenar. I skrivande stund har tusentals gravstenar rengjorts på Sveriges alla begravningsplatser med ett mycket fint resultat. Kunder till Gravskötsel & omvårdnad har varit mycket nöjda med de utförda tjänsterna.

Spolgubben.se kan nu stolt presentera ett samarbete med Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB.

Gravstenar blir med åren smutsiga och skitiga. Ibland så pass smutsiga att det inte längre går att utläsa den text som finns på gravstenen. Med de metoder som Gravskötsel och omvårdnad använder för att tvätta rent en gravsten kan man förvänta sig ett resultat där gravstenen återigen ser ut som ny.

Samarbetet innebär

Det stolta samarbetet vi kan presentera är att vi bland annat kommer att kunna leverera korrekt spolningsutrustning för Gravskötsel och omvårdnad i Sverige AB.

Med detta samarbete kan vi nog garantera att du som privatkund till Gravskötsel och omvårdnad kommer att bli lika nöjd som tidigare.

Beställ en tvätt av gravsten – Så gör du

För att beställa en tvätt av gravsten så surfar du helt enkelt in på Gravskötsel & omvårdnads webbplats: Gravskotsel.net

Våra tjänster

Se vilka tjänster vi erbjuder

Lägenheter (BRF)

Inspektera rören

Fräschar upp rören 

Propplösare

Stambyte eller relining?

Söker efter rören

Mäter rören